Welkom op onze schoolwebsite.

Beste bezoeker van deze website,

Van harte welkom op onze website van de school. Via de verschillende delen op onze website willen we jullie wegwijs maken op onze school en laten weten waarvoor onze school (De Sint-Petrusschool van Bazel) staat. Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak om de school eens te komen bekijken, dan kan je ons steeds contacteren voor een afspraak op het nummer 03/774 15 64 (tijdens de schooluren) of op het nummer 0497/04 39 44 (na de schooluren).


Wens je kennis te maken met onze school of wil je je kind inschrijven, neem gerust contact op om een afspraak te maken. Tijdens dit contact na de schooluren of in het weekend kan je gerust een bezoekje brengen aan de klas of maken we met veel plezier jullie inschrijving in orde. Afspraak kan je maken op het nummer 0497 04 39 44 (Karin).

Peuterspeeldag tijdens het 3de trimester:
* Woensdag 18 mei 2022 van 11.00 tot 12.00 uur
De bedoeling is dat je samen met je peuter een uurtje komt spelen in de klas terwijl je ook een babbeltje kan doen met de juffen ter kennismaking en vragen kan stellen over de werking van de klas en de school.

Voor de leerlingen die volgend schooljaar ('22-'23) willen starten in ons eerste leerjaar kunnen vanaf half januari '22 een afspraak maken met Karin (0497/04 39 44) om na de lesuren of in het weekend een rondleiding te krijgen + info werking eerste leerjaar.

Op zaterdag 7 mei rond de middag gaat onze nieuwgebouwde refter open. Ook hier willen we jullie heel graag voor uitnodigen. Kom gerust een kijkje nemen!

 

Vriendelijke groeten,
Karin (directie)